• Vragen?

  • Mail: info@smitsokken.nl
    Of bel: 06 27 90 17 15

Bij Smit Sokken kunt u terecht voor goedkope sokken voor dames, heren en kinderen.

Verschillende soorten sokken
Op onze website vindt u een groot assortiment van goedkope sokken. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Voetjes
  • Enkelsokjes
  • Sokken
  • Kniekousen


Zoekt u dunne, naadloze sokken speciaal voor tijdens het sporten of juist dikke thermo sokken om uw voeten ook in de winter warm te houden? U vindt bij ons verschillende soorten sokken. Van sportsok tot wandelsok en van antislip tot kniekous. Ook voor panykousjes kunt u bij ons terecht. Voor ons assortiment goedkope sokken leveren wij verschillende merken zoals Apollo, Marianne, Stapp, Teckel en Xtreme.

1.jpg

Ook voor kinderen en baby’s
Ook voor kinderen en baby’s kunt u prima slagen in onze webshop. Gebundelde sokken per 4 stuks voor slechts €4,00 of juist handige antislip sokken zodat kinderen niet snel uitglijden op een gladde vloer.

Online bestellen via de webshop
U kunt al onze sokken online bestellen via de webshop. We hanteren geen minimaal bestelbedrag. Voor alle bestellingen bedragen de bezorgkosten €3,50. U kunt uw bestelling veilig betalen via iDeal of door een overboeking. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 48 uur te verzenden.

Bezoek onze kraam op de markt
Wilt u graag onze goedkope sokken in het echt bekijken? Bezoek dan onze kraam op de markt. U vindt ons op dinsdagmorgen in Doetinchem, op woensdag in Apeldoorn, donderdagmorgen in Deventer, op vrijdagmiddag staan wij in Twello en op zaterdag staan wij op de markt in Apeldoorn.

Op de hoogte blijven van Smit Sokken en ons aanbod? Volg ons dan op Facebook.
Bekijk ons assortiment >>